PAGE

18-03-2017
VVOG Lentecongres

We nodigen u van harte uit op de Lentevergadering van de VVOG. De Lentevergadering staat deze keer in het teken van ‘endocriene disruptoren’ en ‘nieuwigheden in HPV screening, behandeling en preventie’. Het zijn twee zeer actuele onderwerpen waar er veel in beweegt.

Breng dus zeker een bezoekje aan onze stand!

Meer info

Lees meer
18-03-2017
SNNDV Themadag Psychodermatologie

De themadagcommissie van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u van harte welkom op de Themadag “Psychodermatologie” op zaterdag 18 maart 2017 in Antwerpen.

 

Op deze themadag bieden zij u een praktijkgericht en gevarieerd programma aan met ervaren sprekers. Psychodermatologie patienten zijn moeilijker te behandelen en vragen meer van onze tijd. Na deze dag zal u hen beter begrijpen en gerichter kunnen behandelen en/of doorsturen.

 

Naast basisbegrippen uit de psychodermatologie focussen we op enkele belangrijke ziektebeelden. U krijgt meer inzicht in het gebruik van psychofarmaca en praktische tips voor de dagelijkse dermatologische praktijk.We hopen u te mogen ontmoeten aan onze stand in het prachtige ALM Congrescentrum te Antwerpen-Berchem.

 

Meer info

Lees meer
03-12-2016
GGOLFB - Ethique et économie

GGOLFB = Groupement des Gynécologues Obstétriciens de Langue Française de Belgique

Plaats: Maison de l'automobile, Woluwe

Meer informatie? www.ggolfb.be

Lees meer
10-11-2016 - 11-11-2016
Nascholingscursus SNNDV

SNNDV = Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie

Locatie: De Eskimofabriek te Gent

 

Lees meer
13-10-2016 - 14-10-2016
VVOG Jaarcongres

Vlaamse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie organiseert haar jaarcongres op 13 en 14 oktober 2016 in het ICC te Gent.

Meer informatie? www.vvog.be

Lees meer